Log på ditKanalValg.dk

Når du afholder et kanalvalg, så bruger du mange ressourcer på at nå ud til medlemmerne i din antenneforening. Få mest muligt ud af dette ved at koble et spørgeskema på din kanalafstemning. 

ditKanalValg systemet har indbygget mulighed for selv at oprette spørgeskemaer - nemt og hurtigt. Du kan oprette lige så mange spørgsmål, som du har lyst til, og systemet sørger for at du nemt kan få overblik over svarene med avanceret statistik på de indsendte besvarelser.

Du kan oprette følgende spørgsmålstyper:

  • En linjes tekstsvar. F.eks. et antal, som ikke skal være foruddefineret.
  • Flerlinjes tekstsvar til f.eks. fritekst kommentarer.
  • Multiple choice med én svarmulighed.
  • Multiple choice med flere svarmuligheder.

Det er super nemt at oprette spørgeskemaer.

Statistik

Når et kanalvalg er vel overstået, kan du nemt downloade en rapport fra spørgeskemaet med struktureret overblik over resultatet fra brugerundersøgelsen.

Du har også mulighed for at downloade data fra brugerundersøgelsen til Excel.

Billeder af spørgeskemaet

ditKanalValg.dk er udviklet til antenneforeninger for at gøre det nemmere at afholde kanalvalg/afstemninger. Systemet gør det muligt selv at oprette kanalafstemninger og brugerundersøgelser uden vos indblanding. Alle kanaler er oprettet i forvejen og det er nemt at tilknytte kanalerne til stemmesedlen. Resultat af kanalafstemninger og brugerundersøgelser kan hentes som Excel og Pdf filer, så i selv kan arbejde videre med informationen. Kontakt
ditKanalvalg.dk
Nupark 51
7500 Holstebro
Telefon: 70 20 69 98


Dudal Webdesign