Log på ditKanalValg.dk

Kanalpakker

Stemmesedlen er inddelt i kanalpakker eller kategorier som hver indeholder et antal TV kanaler.

Du kan for en kanalpakke kræve, at der er valgt mindst én kanal, før stemmesedlen kan indsendes. Dette kan være med til at sikre et bredt udvalg af kanaler.

Kanaler

Vi har i forvejen oprettet alle de TV kanaler du har brug for - skulle der mangle en, så kontakter du os bare, så opretter vi den og sørger for også at tilknytte kanallogo.

Du skal bare vælge hvilken pakke kanalen skal ligge i og definere en pris for kanalen.

Du kan desuden lade en kanal være afhængig af andre kanaler. Det vil sige, at du f.eks. kan lade "Kanal 5 HD" være afhængig af, at "Kanal 5" også vælges. Hvis en bruger ikke har valgt "Kanal 5" og vælger "Kanal 5 HD", så vælges "Kanal 5" automatisk. Systemet checker også om der er råd til begge kanaler, inden valget foretages. Fravælger brugeren herefter "Kanal 5", så fravælger systemet og "Kanal 5 HD".

Manuel stemmeseddel

Omend der er mange fordele ved en online version af kanalvalg, så er en manuel stemmeseddel stadig en nødvendighed. For at gøre det nemt for jer, så kan systemet automatisk lave en manuel stemmeseddel baseret på den stemmeseddel du har sat op til online-versionen. Den manuelle stemmeseddel kan du vedlægge din forsendelse. Den manuelle stemmeseddel laves som en Word fil, som du kan arbejde videre med, eller printe ud som den er.

ditKanalValg.dk er udviklet til antenneforeninger for at gøre det nemmere at afholde kanalvalg/afstemninger. Systemet gør det muligt selv at oprette kanalafstemninger og brugerundersøgelser uden vos indblanding. Alle kanaler er oprettet i forvejen og det er nemt at tilknytte kanalerne til stemmesedlen. Resultat af kanalafstemninger og brugerundersøgelser kan hentes som Excel og Pdf filer, så i selv kan arbejde videre med informationen. Kontakt
ditKanalvalg.dk
Nupark 51
7500 Holstebro
Telefon: 70 20 69 98


Dudal Webdesign