Log på ditKanalValg.dk

I denne vejledning kan du få hjælp til at lave dine breve til medlemmerne via excel og words brevfletning.

• Du skal downloade stemmekoderne som CSV
  • Du skal have din adresseliste som excel format
  • Du skal have din brevskabelon klar

Start med at downloade stemmekoderne som CSV. Det gør du under oversigten for en afstemning ved at klikke på "Hent koder som CSV".

Åbn din adresseliste i excel. Den skulle gerne ligne nedenstående:

- 26,7 KB

Åbn også din csv fil med stemmekoderne, den ser ud som dette:

- 5,2 KB

Marker koderne, så det passer med antallet af dine adresser:

- 19,6 KB

Højreklik og vælg kopier.

Sæt koderne ind i din adressefil i kolonnen efter den sidste og skriv "Kode" i øverste linje. Nu skulle din adressefil gerne se ud som nedenstående.

- 4,6 KB

Gem filen, og du er nu klar til at gå videre med brevfletningen.

Brevfletning

sadas

ditKanalValg.dk er udviklet til antenneforeninger for at gøre det nemmere at afholde kanalvalg/afstemninger. Systemet gør det muligt selv at oprette kanalafstemninger og brugerundersøgelser uden vos indblanding. Alle kanaler er oprettet i forvejen og det er nemt at tilknytte kanalerne til stemmesedlen. Resultat af kanalafstemninger og brugerundersøgelser kan hentes som Excel og Pdf filer, så i selv kan arbejde videre med informationen. Kontakt
ditKanalvalg.dk
Nupark 51
7500 Holstebro
Telefon: 70 20 69 98

Dudal Webdesign